Doe jij mee met het Low Car Diet?

De voorjaarseditie 2017 van het Low Car Diet komt er weer aan. Van maandag 27 maart t/m vrijdag 21 april 2017 vindt de grootste mobiliteitswedstrijd van Nederland weer plaats. Nieuw dit jaar is dat ook de ZZP’er (of ZP’er) kan meedoen!

De Mobiliteitsshop ondersteunt dit jaar de organisatie van het Low Car Diet en is tevens sponsor van een van de prijzen. Deelnemers aan deze wedstrijd reizen een maand lang zo duurzaam mogelijk, bijvoorbeeld door te lopen of gebruik te maken van OV,  (highspeed) e-bikes of fiets of de elektrische auto. Natuurlijk telt thuiswerken ook mee!

Op 1 februari is de campagne begonnen en op het moment van schrijven (11/2/2017) hebben zich al 3 organisaties aangemeld met in totaal 11 deelnemers. Benieuwd naar welke bedrijven er hebben meegedaan aan de voorgaande edities? Een lijst is hier te vinden.

Omdat ZZP’ers dit jaar voor het eerst kunnen meedoen, heeft de Mobiliteitsshop een speciaal actietarief. Tot en met 15 maart 2017 betalen ZZP’ers €22,50 ex. btw. Daarna kost meedoen €28,50 ex. btw.

Wil je meer informatie? Ga naar de speciale Low Car Diet pagina van de Mobiliteitsshop. De organisatie van het Low Car Diet heeft ook een speciale ZZP pagina.