Mogelijkheden

Laat ons weten,

wat kunnen we voor jou betekenen?

Met just4future ondersteunen we projecten en evenementen rondom duurzaamheid. Dat betekent dat we jouw organisatie werk uit handen nemen, ontlasten en ontzorgen. just4future neemt kennis, ervaring, netwerk en mankracht mee. Zo kan jouw organisatie zich focussen op de core activiteiten. Als opdrachtgever geef jij aan waar je ons nodig hebt.

Projectondersteuning

Projectondersteuning voor bedrijven, instellingen en organisaties. Kennis, ervaring en mankracht bij de uitvoering van projecten, events en adviezen op het gebied van duurzaamheid.

Duurzame mobiliteit

Advies en uitvoering van projecten op het gebied van duurzame mobiliteit. Opzetten van fiets- en deelautoprogramma’s, stimulatie en uitrol van laadpaalprojecten, organisatie van elektrisch rijden events voor oa. gemeenten en meer.

Electric experiences

Met een electric experience laat je jouw publiek kennismaken met elektrisch rijden en emissieloos vervoer.  We verzorgen de organisatie en uitvoer van proefritten met een breed scala aan elektrische auto’s, motoren en e-bikes. Uit te breiden met oa. voorlichting en informatie over laadpalen, deelauto’s en meer.

Specials

Organisatie van het Pipistrel Alpha Electro elektrisch vliegtuig en waterstofvoertuigen. Geschikt voor grotere evenementen. Meer informatie op aanvraag.

Workshops & presentaties

Workshops en presentaties over duurzame mobiliteit. Diverse thema’s en focusgebieden mogelijk.

Whitelabel webshop energiebespaarproducten

Whitelabel One-Stop-Shop met lokaal ingekochte energiebesparende producten voor lagere overheden en energiecoöperaties. Lees meer

Neem nu contact op: