Bart (Mobiliteitsshop) bij U15 over mobiliteitsbudgetten [nieuws]

Aanstaande donderdag 10 november vindt het laatste U15 cafe van 2016 plaats. Tijdens deze netwerkbijeenkomst staat het thema mobiliteitsbudgetten centraal. Bart van de Mobiliteitsshop gaat je alles vertellen over het mobiliteitsbudget en de toepassing hiervan bij organisaties met relatief weinig of geen leaserijders. 

Bart is een expert op het gebied van zakelijke mobiliteit. Na een lange carrière bij Achmea in diverse functies is hij samen met zakenpartner Yvonne en zoon Maarten begonnen met verschillende activiteiten tbv. een duurzamere maatschappij. Een van de activiteiten is de Mobiliteitsshop: een oriëntatieplatform voor producten en diensten rondom slim werken en slim reizen.

Tijdens de bijeenkomst vertelt hij hoe je een mobiliteitsbudget het beste toepast in een organisatie met relatief weinig of geen leaserijders. Ook andere sprekers zullen een presentatie houden rondom het thema mobiliteitsbudgetten en ervaringen delen.

Mis het niet! Aanmelden kan via info@u15.nl. Het programma loopt van 16.30 t/m 17.30, waarna aansluitend tijd is voor een borrel. Inloop vanaf 16.15

 

Locatie: