Doe mee met de grootste mobiliteitschallenge van Nederland!

Heb jij als zelfstandig professional al eens nagedacht hoe je jezelf het beste kunt profileren in een wereld waarin thema’s als maatschappelijk verantwoord ondernemen en klimaat almaar belangrijker worden?  
Er ontstaan steeds meer initiatieven vanuit de ZP-community om ook jou te betrekken bij deze omslag. just4future is sinds kort lid van Happy Planet Professionals, een netwerk van maatschappelijk zelfstandige professionals. Zij richten zich op integriteit en transparantie, mensen- en dierenwelzijn en klimaat, natuur en milieu.
De Mobiliteitsshop heeft een groepsinschrijving voor oa. zelfstandig professionals om mee te doen aan de grootste mobiliteitswedstrijd van Nederland: het Low Car Diet.
Mobilteitschallenge (ook voor ZP’ers)
Van 14 mei t/m 14 juni 2018 vindt de grootste mobiliteitschallenge van Nederland plaats. Je wordt uitgedaagd andere, duurzamere keuzes te maken in de manier waarop je je verplaatst voor je werk. De auto (met verbrandingsmotor) is zeker niet verboden, maar door gebruik te maken van alternatieve vervoersmiddelen zoals de fiets of e-bike, carpool of openbaar vervoer of een (gedeelde) elektrische auto kies je voor een schoner, goedkoper en gezonder alternatief. Ook thuiswerken of werken op een flexplek behoort tot de opties!
Je kunt natuurlijk ook meedoen als zelfstandig professional binnen een bedrijf, overheidsinstantie of non-for-profit organisatie. Je hoeft niet perse een eigen inschrijving bij de kvk te hebben.
Meer lezen of meedoen? Alle informatie staat op de Mobiliteitsshop!