project

Energiebesparingsproject huurders Lochem

Datum

oktober 2021 – maart 2022

samenvatting

Voor een samenwerking van vijf partijen in Lochem verzorgt just4future de inkoop en distributie van energiebesparende producten en het aanbieden van hulp aan huis (EnergieConcierge). Het aanbieden van de energiebesparende producten gebeurt via een door just4future ontwikkelde webshop die kan worden ingericht al naar gelang de wensen van de opdrachtgever.
In dit project is er gekozen voor uitsluitend lokale inkoop om de middenstand te ondersteunen. Distributie gebeurt op een schone en energieneutrale manier. Maximaal 600 adressen kunnen een beroep doen op een voucher of een thuisbezoek.
Genoemd project is een samenwerking van huurdersbelangenvereniging IJsseldal, IJsseldal Wonen, Viverion, gemeente Lochem en LochemEnergie. Voor onze opdrachtgever LochemEnergieĀ verzorgt just4future de inkoop (lokaal) en distributie van energiebesparende producten en het aanbieden van hulp aan huis. Voor het aanbieden van de producten opereert just4future haar eigen webshop en verzorgt zij de administratie, verwerking van bestellingen, klachtenbehandeling en overige klantenservice.

werkzaamheden

  • Lokale inkoop energiebesparende producten inclusief contacten onderhouden met lokale ondernemers
  • Faciliteren en operationele werkzaamheden webshop en distributie
  • Klantenservice
  • Aansturen en voorbereiding van EnergieConcierges
  • Rapportage naar de diverse stakeholders

Gaan wij ook samenwerken om jouw duurzame ambitie tot een succes te maken?