EnergieBespaarLokaal

EnergieBespaarLokaal:

Whitelabel One-Stop-Shop met lokaal ingekochte energiebesparende producten voor lagere overheden en energiecoöperaties

Met EnergieBespaarLokaal kunnen lokale overheden en energiecoöperaties op een verantwoorde manier energiebesparing stimuleren. Het assortiment van de webshop is aan te passen zodat we zoveel mogelijk inkopen bij lokale ondernemers en daarmee de lokale economie stimuleren. De bezorging is mogelijk met 100% uitstootvrij vervoer door lokale partijen of onszelf.

Webshop klaar voor gebruik

Geen lange ontwikkeltijd en hoge kosten om een webshop in de lucht te hijsen. Klanten maken gebruik van het bestaande platform. Aanpassingen zijn mogelijk, maar we werken volgens het principe functioneel en effectief.

Mogelijkheden mbt. vouchers

Indien er (deels) gratis energiebesparende producten worden gedistribueerd is het mogelijk om met vouchers te werken. Zo kan de doelgroep kosteloos gebruik maken van het assortiment en u kunt precies aangeven welke groepen hier gebruik van kunnen maken

Lokale inkoop

We inventariseren welke producten we bij welke lokale ondernemers kunnen afnemen. Het doel is om zoveel mogelijk lokaal in te kopen voordat we regionaal opzoek gaan naar leveranciers. Zo stimuleren we de lokale economie en helpen we de lokale middenstand.

Samenwerking lokale energiecoöperatie

Onze voorkeur gaat uit naar samenwerking met de lokale energiecoöperatie.

Tevreden klanten:

Neem nu contact op: